Za kompaniju LG na CES 2024

14:47 21. 11. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija LG Electronics (LG) dobitnik je više od 30 CES® 2024 nagrada za inovacije u kategorijama kućnih, i B2B uređaja i rešenja, uključujući dve prestižne nagrade za najbolju inovaciju za LG OLED televizore.

Asocijacija potrošačkih tehnologija (CTA), organizacija koja stoji iza CES-a, najvećeg svetskog sajma potrošačke elektronike, u okviru programa Inovativnih nagrada prepoznaje inovativne potrošačke proizvode i usluge u mnoštvu kategorija uređaja i tehnologija.

Od 33 CES Inovativnih nagrada koje će LG dobiti na CES 2024, 15 je dodeljeno LG televizorima, uključujući 12 za LG OLED.

Ovo je dvanaesta godina zaredom da televizori kompanije dobijaju nagrade na ovom sajmu. LG je usavršavao svoju vrhunsku OLED TV inovaciju iz godine u godinu. Danas LG nudi najširu liniju OLED televizora veličine ekrana od 42 do 97 inča, kao i jedinstvene i inovativne oblike OLED TV-a. Potrošači širom sveta vole LG OLED televizore zbog njihovog izuzetnog kvaliteta slike, koji daje žive, precizne boje, duboku crnu boju i beskonačan kontrast.

Među novim LG Home Entertainment inovacijama nagrađeni su LG Soundbars, LG XBOOM prenosivi zvučnici i LG Smart TV webOS aplikacije. LG kućni aparati nagrađeni ove godine su LG SIGNATURE mašine za pranje i sušenje veša. Nagrađeni proizvodi u kategoriji LG Business Solutions su LG UltraGear Gaming Monitor, LG SMART Monitor, LG gram laptopovi i LG CLOi ServeBot.

Potpuna lista svih LG uređaja koji su nagrađeni za inovacije na CES 2024 biće objavljena na 7. januara, 2024. godine. (kraj) dep/dj

Share: