Inostrane produkcije

16:42 23. 11. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Telekom Srbija je predstavio je danas, u partnerstvu sa španskom televizijom RTVE, Amazon Prajm Videom, "Plano a Plano" i Dopamine, glumačku ekipu serije "Ožiljak", među kojima su Milena Radulović, Stefan Kapičić, Mladen Sovilj i Goran Šušljik.

Snimanje ovog uzbudljivog trilera, prve koprodukcije Srbije i Španije nedavno je počelo u Bilbau, dodaje se u saopštenju.

Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija Aleksandra Martinović navela je da je, posle dokazane liderske pozicije u Srbiji i regionu kada je reč o produkciji igranog sadržaja, sledeći izazov za Telekom uspostavljanje inostranih koprodukcija.

Strategija Telekoma Srbija u proteklih pet godina jeste kreiranje originalnog sadržaja kojim se oživljava kreativna industrija i koja kao takva stiče priliku da pokaže svoje talente i veštine, a projekat "Ožiljak" je kruna onoga što smo uradili u minulom periodu, rekla je Martinović.

U glavnim ulogama su Milena Radulović, najpoznatija srpska glumica mlađe generacije, poznata po angažmanu u hit dramskim serijama kao što su "Besa" i "Superdeep", i Huanlu Gonzales, koji je ostvario uloge u međunarodnoj hit seriji "Valeria" i popularnoj španskoj krimi seriji "La caza. Guadiana".

Zagonetna žena sa misterioznim ožiljkom na obrazu Irina (Milena Radulović) još od ranog detinjstva nosi duboke emocionalne ožiljke zbog jedne tragedije i od tada namerava da se osveti.

Simon (Huanlu Gonzales) je nadareni IT stručnjak sa izuzetnim umom koji je u stanju da stvori najsloženije algoritme, ali skoro u potpunosti lišen socijalnih veština.

Režiju serije "Ožiljak" potpisuju Miguel Angel Vivas, Manuel Karbalo i Alehandro Bazano, dodaje se u saopštenju. (kraj) mjj/ivt/mk

Share: