Vatromet i muzika

13:17 30. 11. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Beograd na vodi će i ovog 31. decembra biti epicentar najbolje zabave u Srbiji! Senzacionalni svetlosno-pirotehnički performans na Kuli Beograd obeležiće najluđu noć u srpskoj prestonici, dok će na Sava Promenadi posetioci uploviti u 2024. godinu uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača.

Muzički program na platou pored Starog savskog mosta otvoriće Frajle, višestruko nagrađivani ženski sastav iz Novog Sada, da bi odmah potom mikrofon u ruke uzela Sara Jo, jedna od najpopularnijih domaćih pop zvezda, u čijim će hitovima naročito uživati mlađe generacije.

Za podizanje atmosfere do usijanja i vrhunca novogodišnje euforije zaduženi su čuveni muzički virtuoz Dejan Petrović i njegov Big Band, koji će svojim planetarno poznatim trubačkim bravurama razgaliti publiku i u razigranom ritmu je uvesti u Novu godinu. Ulaz je besplatan.

Čaroliju novogodišnje noći u srcu Beograda upotpuniće nezaboravni svetlosno-pirotehnički spektakl na nebu iznad Save.

U poslednjim minutima 2023. godine na Kuli Beograd biće emitovana specijalna novogodišnja projekcija praćena igrom moćnih lasera, da bi nakon sada već čuvenog odbrojavanja poslednjih 10 sekundi usledio veličanstveni vatromet sa najviše zgrade u regionu, ali i sa novobeogradske obale Save, Starog savskog mosta i Gazele.

Ovaj vizuelni šou na savršen način će upotpuniti muzika specijalno komponovana za ovu priliku, kroz koju će se preplitati nacionalni muzički motivi.

„Ponosni smo što ćemo i treću godinu zaredom na Sava Promenadi upriličiti jedinstveni novogodišnji spektakl za pamćenje, koji će Beograd ponovo svrstati u red svetskih metropola sa najboljim dočecima. Nastupom domaćih muzičkih zvezda i svetlosnim performansom na Kuli Beograd, novom simbolu srpske prestonice, Beograd na vodi će još jednom potvrditi status destinacije svetske klase i u svet poslati najlepše slike iz Srbije“, istakla je generalna direktorka Belgrade Waterfront Zorana Burlić.

Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju kako je bilo, već dočekajte 2024. godinu na najimpresivniji način! Siđite do reke 31. decembra i na Sava Promenadi doživite jedinstvenu novogodišnju magiju o kojoj će ponovo brujati čitava planeta.

Share: