MOMI Crazy fish

11:58 01. 12. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U Beogradu je nedavno otvoren MOMI Crazy Fish – restoran čija je ponuda inspirisana najkvalitetnijom mediteranskom kuhinjom, a koji će sigurno predstavljati pravo uživanje za sve hedoniste

Jelovnik krasi širok spektar najsvežije ribe i morskih plodova, kao što su brancin, orada, grdoba, list, romb, zubatac, San Pjer, poznatiji kao kovač, čuvena riba iz Jadranskog mora.

MOMI Crazy Fish posluje u okviru W Hospitality Group i nalazi se na trenutno najeksluzivnijem mestu u gradu – Beogradu na vodi, u prizemlju Tržnog centra Galerija, a bašta sa najlepšim pogledom na reku nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

„Sa posebnom pažnjom smo vodili računa o svakom detalju i posebno nam je drago što su naši gosti počeli da prepoznaju trud i kvalitet. Možemo slobodno da kažemo da je MOMI Crazy Fish jedan od restorana najbolje mediteranske kuhinje u našem glavnom gradu i da će naši raznovrsni morski specijaliteti uz opuštenu i intimnu atmosferu, učiniti svaki dolazak nezaboravnim“, poručio je tim MOMI Crazy Fish.

Osim vrhunske divlje ribe i morskih plodova, oni koji se pre odlučuju za meso, moći će da uživaju u specijalitetima od jagnjećih kotleta, black angus mesa ili jednostavnog a vrhunskog filet mignon-a.

Ono što je nezaobilazno uz svaki kvalitetan obrok, jesu svakako dobra vina, a u asortimanu ovog restorana svako će pronaći odgovarajući ukus za sebe.

Enterijer restorana odiše prijatnošću i komforom, sa savršeno uklopljenim detaljima, ali i zastakljenom baštom sa najlepšim pogledom na reku.

U elegantnom ambijentu, očekuje vas vrhunska usluga i bogata ponuda, a ukoliko uživate u eleganciji i luksuzu, restoran MOMI Crazy Fish ispuniće sva vaša očekivanja. (kraj) dep/dj

Share: