Epicentar zimske zabave

14:46 15. 12. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kopaonik ove sezone postao je centar ne samo skijaških avantura, već i epicentar nezaboravnih doživljaja koji sežu daleko izvan staza.

Umetnost zimskog uživanja nije samo u brzim spustevima, već i u trenucima ekskluzivnog predaha, u ambijentu koji prožima druženje između adrenalinskih podviga.

Svaki posetilac ima priliku da uživa u jedinstvenom okruženju, da se opusti i podeli smeh uz plamen planinske vatre i osvežavajućih aroma.

Pažljivo osluškujući svoje potrošače, ove sezone, najbrže rastući brend u vejp kategoriji, Maskking, sinonim za neograničen izbor ukusa i zadovoljstvo, nije samo deo, već i puls centra zbivanja na Kopaoniku.

Poznati po svojoj raznolikosti ukusa koji zadovoljavaju svačije preferencije,

Maskking vejpovi čine idealnog saputnika tokom svakog skijaškog spusta.

Njihova praktičnost, prenosivost i trenutna upotreba čine ih savršenim izborom za sve ljubitelje skijanja.

Zahvaljujući laganom i kompaktnom dizajnu, biće uz vas gde god da krenete, pružajući vam momentalnu dozu uživanja na stazi.

Od osvežavajućih voćnih nota do sofisticiranih aromatičnih kombinacija, svaki posetilac će imati priliku da u kafiću Exit u centru, kao i u mnogim lokalima na stazi obezbedi sebi vejp po ličnom ukusu.

„Odluka da se Maskking nađe na Kopaoniku odražava našu posvećenost kreiranju unikatnog iskustva za sve posetioce Kopaonika, kao i činjenicu da se Maskking uvek nalazi tamo gde je najbolje druženje. Ovo je korak ka stvaranju još zanimljivijeg i bogatijeg iskustva na Kopaoniku, što je od suštinskog značaja za nas kao brenda koja prati svetske trendove i prilagođava se porebama naše zajednice. Maskking brend je naša veza sa dinamičnom urbanom zajednicom, koji je neizostavan deo svakog iskustva na snegu“, izjavila je marketing menadžerka kompanije Wingate Kristina Krstić.

Kompanija WINGATE u Srbiji posluje od 2022. godine, kao vlasnik sistema SALT Shop. Sa svojim brendovima, SALT i Maskking, ističe se svojom posvećenošću kvalitetu, inovaciji i ispunjavanju potreba svojih potrošača. (kraj) dep/dj

Share: