Druga sezona serije „Drim tim“  

13:27 22. 01. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Premijera druge sezone serije „Drim Tim“.koja gledaocima donosi  još više smeha, iznenađenja i porodičnih peripetija zakazana je za 22. januar, a emitovaće se radnim danima od 21h na kanalu Superstar.

Beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu u drugoj sezoni ove urnebesne komedije. Ilija, njegova žena Ciga i jedanaest sinova moraju pronaći način da sačuvaju svoj nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

Nakon što FK Bulbuder završi u stečaju, Ilija preduzima hrabar korak – otvara privatnu školu fudbala i kafanu kako bi prevazišao finansijske izazove.

Međutim, stvari postaju komplikovane kada se moćni investitor pojavi s namerom da izgradi tržni centar na njihovom terenu. Ilija, suočen s gubicima, koristi sve raspoložive resurse, legalne i nelegalne, kako bi zadržao teren u porodičnom vlasništvu i ispunio poslednju želju preminulog deda Drakčeta: da ga sahrane na terenu.

Ipak, ovaj plan ne ide glatko, dovodeći do smešnih porodičnih obrta i urnebesnih konflikata. Sve dok se Ciga, Ilijina supruga, ne uključi i otkrije identitet tajanstvenog investitora Marlija…

U produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma očekuje vas dinamična druga sezona serije „Drim Tim“ koju će kroz 12 epizoda voditi glumci: Lazar Ristovski, Tatjana Šojić,  Bane Zeremski, Jelisaveta Teodosić, Milutin Mima Karadžić, Milica Tomašević, Bane Vidaković kao i mnogi drugi, pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića. (kraj) dep/dj

Share: