Besplatan kurs engleskog

15:00 03. 04. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Alfa BK Univerzitet organizuje besplatan kurs engleskog jezika za srednjoškolce, saopštio je taj Univerzitet,

Alfa BK Univerzitet poziva srednjoškolce da se priključe i iskoriste ovu izvanrednu priliku.

Kako navode, obrazovanje i kultura treba da postanu dostupni svima, a kurs predstavlja korak ka ostvarenju tog cilja.

Prolećni kurs engleskog jezika počinje 4. aprila i otvara vrata dinamičnom učenju engleskog jezika svakog četvrtka. U prijatnoj atmosferi slušaonice S1 našeg fakulteta, srednjoškolci će imati priliku da uživaju u interaktivnim časovima i da se upuste u uzbudljivu avanturu usvajanja engleskog jezika.

Iskusni predavači stručno če voditi polaznike kroz ključne gramatičke oblasti, pripremajući ih za uspeh u školi, ali i za buduće izazove na fakultetu. Fakultet za strane jezike Alfa BK Univerziteta predstavlja bastion znanja i inkluzivnosti, gde se neguje ljubav prema jeziku i učenju.

Besplatan kurs nije samo prilika za sticanje jezičkih veština – to je prilika za izgradnju samopouzdanja, širenje vidika i otvaranje vrata ka novim mogućnostima. Pozivamo sve srednjoškolce da se pridruže našem kursu i da zajedno gradimo bolju budućnost, putem obrazovanja koje je dostupno za sve.

Osim toga, Alfa BK Univerzitet priprema i druge aktivnosti, uključujući i pripremu za upis na fakultet.

Alfa BK Univerzitet već 31 godinu postavlja nove standarde u oblasti privatnog obrazovanja.

U najmodernijoj zgradi, sa najstručnijim profesorima, i kao deo jedne od najuspešnijih poslovnih grupa sa ovih prostora – Alfa BK se ističe kao najbolje rešenje za vase obrazovanje.

Više od 25.000 studenata to mogu da potvrde svojim uspešnim karijerama i nezaboravnim doživljajima u toku studiranja. (kraj) dep/dj

Share: