Pečat za kvalitet

10:28 12. 04. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Suncokretovo ulje, majonez Classic, margarin Bakes and cakes i Planet of Plants hummus izabrani za proizvode godine, saopšteno je danas.

Proizvodi kompanije Dijamant dobitnici su ovogodišnjeg pečata za „Izabran proizvod godine“, koje se dodeljuje kompanijama i brendovima na osnovu glasova potrošača iz svih delova Srbije, a koju putem nacionalno reprezentativne ankete sprovodi nezavisna istraživačka kompanija u Srbiji - Nielsen. 

Ove godine četiri Dijamantova proizvoda odlikovana su ovim prestižnim priznanjem, među kojima su – Dijamant suncokretovo ulje i Classic majonez, ali i proizvodi koji se izdvajaju jedinstvenim dizajnom i namenom poput margarina Bakes and cakes, kao i Planet of plants hummus iz istoimene, 100% plant-based linije.

„Biti dobitnik čak četiri priznanja za nas u kompaniji je veoma važno, jer ona označavaju da su proizvodi koje plasiramo na tržište ispoštovali najbitnije kriterijume potrošača, pre svega kvalitet, koji nam je od izuzetne važnosti. Ponosan sam kada vidim da su različiti brendovi podržani i prepoznati od strane kupaca, koji su najbolji pokazatelj i potvrda dugoročne posvećenosti koju ulažemo u sve segmente poslovanja“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

Manifestacija „Izabran proizvod godine“ održava se sa ciljem da nagradi kompanije koje unose inovacije na polju marketinga i proizvodnje, a njena posebnost ogleda se u nezavisnosti, gde jedino potrošači donose odluku o najboljim proizvodima.

Za osvajanje priznanja mogu se isključivo nominovati poboljšani ili novi proizvodi u različitim kategorijama. (kraj) dep/dj

Share: