MTEL Nemačka otvorila poslovnice

15:18 18. 04. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Lider na polju telekomunikacija u Jugoistočnoj Evropi, Telekom Srbija grupa, nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi, otvarane su poslovnice u Menhengladbahu i Dizeldorfu,

Kompanija MTEL Nemačka u svojim novootvorenim prodajnim mestima korisnicima nudi jedinstvene usluge mobilne telefonije (pripejd i postpejd) i televizije, koncipirane tako da zadovolje sve potrebe modernog korisnika, i to sa vrlo konkurentnom cenom i posebnim povoljnostima.

PosleAustrije i Švajcarske u kojima kompanija MTEL sa velikim uspehom posluje godinama unazad, tržište Nemačke je bio sledeći logični korak. Napravili smo jedinstvenu uslugu atraktivnu za sve stanovnike Nemačke,  posebno uvažavajući brojnu dijasporu sa prostora bivše Jugoslavije koja ovde živi, ali i dijaspore drugih zemalja, istakao je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, i dodao:

Naša očekivanja na nemačkom tržištu su velika, pre svega imajući u vidu kvalitet usluga koje nudimo korisnicima, što ne bi bilo moguće bez sjajne saradnje sa našim partnerima iz Vodafona, na čemu bih im se zahvalio ovom prilikom. Ovo su nova dva prodajna mesta, a do kraja godine će ih biti ukupno 30 širom Nemačke, a ja bih pozvao sve zainteresovane da posete naše poslovnice, uvere se u kvalitet usluga i postanu naši korisnici.

Radujemo se saradnji. Korisnici MTEL-a dobijaju pristup auto-putu mobilnog interneta koji pruža visoke brzine prenosa podataka i dovoljno kapaciteta za digitalni svakodnevni život. Zahvaljujući stalnom proširenju mreže, Vodafonova LTE mreža dostupna je za više od 99 odsto ljudi, rekla je direktorka za tehniku Vodafona, Tanja Rihter.

Pažljivo kreirana ponuda za korisnike koji žive i rade u Nemačkoj, a poreklom su sa naših prostora, odlikuje se nemačkim kvalitetom na koji su oni navikli, ali nudi i brojne povoljnosti koje u njihove domove i svakodnevni život donose bolju povezanost sa zavičajem.

U domenu mobilne telefonije važno je istaći da korisnici MTEL Nemačka neće menjati svoj postojeći broj, a postajući deo jedinstvene MTEL zone razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, biće im besplatni u okviru odabranog paketa, izjavio je generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić.

Našu ponudu karakterišu kvalitet i raznovrsnost. Najgledaniji kanali iz regiona bivše Jugoslavije, najbolji sport i najatraktivniji serijski i filmski program na jeziku koji svi razumemo. Takođe, korisnička podrška je na našem jeziku, što mnogim korisnicima olakšava komunikaciju,, rekao je Božić.

Osim poslovnica u Dizeldorfu i Menhengladbahu, MTEL Nemačka je otvorila i prodajno mesto u Minhenu, a uskoro se očekuje i otvaranje poslovnice u Bohumu. (kraj) dep/dj

Share: