Nove poslovnice u Nemačkoj

16:36 18. 04. 2024. FoNet | Velimir Ilić

MENHENGLADBAH - Telekom Srbija grupa otvorila je poslovnice u Menhengladbahu i Dizeldorfu, čime je ostvaren "još jedan značajan korak u širenju poslovanja" te kompanije na velikim evropskim tržištima, saopšteno je danas.

Novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka simboilično su otvorili generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka Stefan Božić.

Kompanija MTEL Nemačka u svojim novootvorenim prodajnim mestima korisnicima nudi jedinstvene pripejd i postpejd usluge mobilne telefonije i televizije, koncipirane tako da zadovolje sve potrebe modernog korisnika, sa vrlo konkurentnom cenom i posebnim povoljnostima.

"Nakon Austrije i Švajcarske u kojima kompanija MTEL sa velikim uspehom posluje godinama unazad, tržište Nemačke je bio sledeći logični korak. Napravili smo jedinstvenu uslugu atraktivnu za sve stanovnike Nemačke, posebno uvažavajući brojnu dijasporu sa prostora bivše Jugoslavije koja ovde živi, ali i dijaspore drugih zemalja“, istakao je Lučić.

On je najavio da će, u saradnji sa partnerima iz Vodafona, do kraja godine biti ukupno 30 prodajnih mesta širom Nemačke.

"U domenu mobilne telefonije važno je istaći da korisnici MTEL Nemačka neće menjati svoj postojeći broj, a postajući deo jedinstvene MTEL zone razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, biće im besplatni u okviru odabranog paketa“, izjavio je generalni direktor MTEL Nemačka Stefan Božić.

Govoreći o saradnji kompanija Vodafon i MTEL Nemačka, direktorka za tehniku Vodafona, Tanja Rihter rekla je da korisnici MTEL mreže "dobijaju pristup auto-putu mobilnog interneta koji pruža visoke brzine prenosa podataka i dovoljno kapaciteta za digitalni svakodnevni život". (kraj) vip/bdr

Share: