Spirit Style Festival

15:09 29. 04. 2024. FoNet | Desk

Spirit Style Festival i biće održan 11. maja ispred TC Rajićeva, u Beogradu.

Ostale su manje od dve nedelje do najprestižnijeg festivala srpske premium rakije i najfinijih gastronomskih ukusa.  

Spirit Style Festival nije samo događaj - to je slavlje nasleđa srpske tradicije i kulture kroz ekskluzivnu prezentaciju vrhunskih srpskih rakija i tradicionalnih proizvoda naših partnera.

Naša misija je ne samo da istaknemo važnost tradicije, već i da je približimo širokoj publici, kako domaćoj tako i stranoj.

Ovogodišnji Spirit Style Festival održaće se 11. maja na pijaceti ispred Tržnog centra Rajićeva, na jednoj od najprestižnijih lokacija u srcu Beograda.

Ova lokacija postaje epicentar tradicionalnih vrednosti, ugostivši festival koji će oduševiti posetioce svojom autentičnošću i šarmom.

Spirit Style Festival pruža idealnu priliku za promociju srpske rakije među stranim posetiocima, s obzirom na to da kroz TC Rajićeva svake subote prođe čak 100.000 stranih turista. Naš cilj je brendirati premium rakiju kao savršen srpski suvenir, jačajući njenu poziciju na tržištu i istovremeno promovišući nasleđe i kvalitet.

Ponosni smo što su Salaš 137 i delikatesi.rs naši partneri ove godine, predstavljajući vrhunac kulinarske tradicije i ekskluzivnih ukusa. Salaš 137 će obogatiti događaj autentičnom vojvođanskom hranom, savršeno uparenom sa našom premium rakijom, dok će delikatesi.rs izložiti internacionalne delikatese čiji se ukusi savršeno dopunjuju sa srpskom rakijom.

Ovogodišnji Spirit Style Festival posebno će naglasiti destilerije kao sinonim za kvalitet i tradiciju. Premium rakije, koje su sada zamena za internacionalna jaka alkoholna pića, postale su neizostavan deo svake prestižne manifestacije. (kraj) dep/dj

Share: