Praznično radno vreme u Lidlu

11:19 30. 04. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Lidl prodavnice će u vreme praznika imati izmenjeno radno vreme. Tako će u sredu, 1. maja prodavnice biti zatvorene kao i u nedelju, 5. maja za Uskrs. Na Veliki petak, 3. maja Lidl će raditi skraćeno i to do 18h, navodi se u saopštenju.

Između praznika, odnosno 2. maja i 4. maja Lidl prodavnice radiće po redovnom radnom vremenu, omogućavajući svim potrošačima kupovinu bez žurbe. Od 6. maja biće redovno radno vreme svih Lidl prodavnica.

Povodom uskršnjih praznika u Lidlu je aktuelna praznična ponuda, a sve potrošače očekuju brojni popusti. Pored redovnog asortimana, u Lidl prodavnicama su dostupni i Favorina proizvodi koji svojim asortimanom dodatno doprinose širenju praznične euforije. Uskršnji paketi, jaja od marcipana, bademi u čokoladi, uskršnje zeke, voćne gumene bombone samo su deo ponude, dok su tu i samolepljive sličice za jaja, kao i razni setovi za dekoraciju.

Konstantno prilagođavanje tržištu i potrebama potrošača, doprinelo je da Lidl nedavno bude izglasan kao „Miljenik potrošača“ od strane potrošača, u sklopu kampanje „Najbolje iz Srbije“ koju sprovodi organizacija „Moja Srbija“, a domaći potrošači su Lidl ocenili i kao „Izabranu prodavnicu godine“ u sklopu nezavisnog istraživanja najveće globalne istraživačke kompanije NielsenIQ pod okriljem organizacije „Izabran proizvod godine“. (kraj) dep/mk

Share: