Mose u Beogradu

15:20 16. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Vizionar svesne muzike Mose, koji je svojim jedinstvenim Cacao Dance DJ setovima osvojio srca milionske publike širom sveta 2. juna donosi magični kakao ples u Dom Kulture Silosi u Beogradu.

Ovim će EXIT i Ada Divine Awakening festival pokrenuti moćnu Kakao Я:Evoluciju, kojom će otvoriti put ka zdravijem i osvešćenijem načinu zabave uz moć muzike i drevne biljke kakaa, koja predstavlja prirodan izvor neverovatne energije i čistih hormona sreće.

Za zagrevanje će biti zadužena jedina srpska umetnica koja je nastupila na čuvenom Glastonbury festivalu Tamara Kezz. Okupljanje počinje u 18 sati, a ulaz će biti slobodan i otvoren za sve posetioce.

„Sa velikim uzbuđenjem započinjemo kakao revoluciju, sa ciljem da novim generacijama i celokupnom društvu ponudimo zdravije i  kvalitetnije oblike uživanja uz muziku. Sirovi organski kakao na potpuno prirodan i zdrav način daje energiju i pruža osećaj pozitivne euforije, bez negativnih posledica, za razliku od konzumiranja energetskih pića, alkohola i drugi štetnih supstanci”, istakao je osnivač i direktor EXIT festivalske grupacije Dušan Kovačević.

Vodeći umetnik svesne muzike, izvođač, producent i DJ Mose uz obalu Dunava i magični zalazak sunca u beogradskim Silosima donosi savršen spoj tradicionalnih svetskih melodija, eteričnih zvučnih pejzaža i savremenih ritmova.

Uvertiru u Sunset Cacao Dance with Mose napraviće jedinstvena umetnica Tamara Kezz, prva producentkinja i DJ-ica iz Srbije koja je nastupila na prestižnom festivalu Glastonbury.

CACAO Я:EVOLUTION, incijativa koju pokreću Ada Divine Awakening i EXIT festival, poziva na  pozitivne promene i buđenje ličnog i kolektivnog potencijala, nudi alternativu osvešćenijeg i potpuno prirodnog načina provoda i životnog stila, a sve to vođeno muzikom i podstaknuto sirovim kakaom.

Moć ove drevne biljke, pripremljene tako da zadrži svoja snažna svojstva, povećava osećaj povezanosti i podstiče lučenje serotonina, dopamina, čistih hormona sreće i neverovatne energije, što je čini adekvatnom zamenom za  energetska pića, alkohol i druge štetne supstance.

Pre zvaničnog pokretanja Kakao Я:Evolucije u Beogradu, Mose će nastupiti i na predstojećem izdanju Sea Star festivala u četvrtak, 23. maja, upravo u okviru CACAO Я:EVOLUTION i Ada Divine Awakening dela programa, nakon čega u okviru Sunset Cacao Dance with Mose događaja stiže u Beograd. (kraj) dep/dj 

Share: