Šetnja za osmeh

18:22 18. 05. 2024. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - U tradicionalnoj humanitarnoj šetnji "Prošetaj milju za osmeh" (Walk a Mile for a Smile) danas je učestvovalo više od 400 ljudi, koji su kupovinom majice u vrednosti od 1.000 dinara obezbedili mesto na startnoj liniji, saopštila je Fondacija Novak Đoković.

U tradicionalnoj humanitarnoj šetnji "Prošetaj milju za osmeh" (Walk a Mile for a Smile) danas je učestvovalo više od 400 ljudi, koji su kupovinom majice u vrednosti od 1.000 dinara obezbedili mesto na startnoj liniji, saopštila je Fondacija Novak Đoković.

Šetnju je organizovala Internacionalna škola "Prima", a Fondacija se u realizacije akcije pridružila šesti put zaredom.

Sav prihod od prodaje majica Fondacija Novak Đoković namenila je za opremanje vrtića u Viči, malom mestu u opštini Lučani. Nov nameštaj, didaktički materijali, knjige i igračke za dve vrtićke grupe obradovaće 25 mališana iz Viče, koji su i učestvovali u šetnji.

Ovogodišnju šetnju otvorila je Zorana Arunović, osvajačica najsjajnijih odličja u streljaštvu.

Pored šetnje duge jednu milju, odnosno tri kruga oko fudbalskog terena škole "Prima" organizovan je i raznovrstan zabavni program i sadržaj za decu.

Za prethodnih pet šetnji prikupljeno je 23.000 evra, čime je Fondacija pomogli više od 1.500 dece, navedeno je u saopštenju. (kraj) vbr/mk

Share: