Novi McDonald’s restoran

11:16 22. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Na auto putu Niš - Beograd kod Mihajlovca otvoren je novi McDonald’s restoran, 35. u Srbiji.

"U novi restoran smo investirali više od milion i po evra i zaposlili smo 25 novih kolega iz ovog kraja, čime pokazujemo da smo stabilan oslonac zajednici u kojoj poslujemo.“ rekala je Anđelka Đurić, direktorka kompanije McDonald’s u Srbiji.

Gosti McDonald’s restorana na auto putu Niš – Beograd, kod Mihajlovca uživaće osim u McCafe ponudi, uživaće i u ostalim našim obrocima. I ovaj restoran ima digitalni menu board i terminale za poručivanje – self order kioske. Na tri kioska u restoranu, sa 6 pozicija, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi.

Za one koji preferiraju da ne izlaze iz svojih vozila na raspolganju je Drive-In, gde mogu da preuzmu svoje porudžbine. Restoran ima 68 sedeća mesta u samom restoranu i isto toliko mesta u bašti.

Radno vreme McDonald’s restorana na auto putu Niš – Beograd, u Mihajlovcu, je od 07 do 23 časa tokom cele nedelje, dok Drive-In radi od 00 do 24 časa.

Share: