"Employer Partner" za Lidl

16:57 12. 06. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Lidl Srbija je četvrtu godinu zaredom primila prestižni „Employer Partner“ sertifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Ovaj sertifikat predstavlja potvrdu kvaliteta u HR praksama, a dodeljen je od strane SELECTIO Grupe, vodeće grupe za savetovanje u ljudskim resursima koja sertifikacijom izdvaja najuglednije poslodavce u regionu.

Uslovi koji se moraju zadovoljiti kako bi se primio ovaj prestižni sertifikat testiraju se kroz detaljnu evaluaciju HR sistema kompanije, uzimajući u obzir dve perspektive - perspektivu poslodavaca i perspektivu zaposlenih. Kako se analizira praksa celokupnog HR sistema, kompanija Lidl Srbija je morala da pokaže posvećenost, svrsishodnost i kvalitet HR procesa u svom poslovanju i organizaciji na svim nivoima.

,,Ovaj sertifikat za Lidl ne predstavlja samo priznanje, već i podsticaj da nastavimo da radimo na unapređenju radnog okruženja koje podržava razvoj, poštovanje i zajednički uspeh naših zaposlenih. Izuzetno nam je važno da se naše kolege osećaju zadovoljno, prijatno i sigurno u poslovnim aktivnostima, ali i privatnom životu kao deo Lidl tima“, istakla je Ivana Marković, Direktorka Direkcije Ljudski resursi i članica uprave u kompaniji Lidl Srbija. (dep)/mk

Share: