Prodajni dan u Beogradu

12:08 20. 06. 2024. FoNet | dep

BEOGRAD - Iskoristite jedinstvenu priliku da se u Beogradu upoznate sa projektom Sky Hill Jahorina, deo Moj Kiosk Group. U subotu 22.juna od 10h do 14h, pozivamo Vas na druženje i predstavljanje specijalnih pogodnosti, u prijatnom ambijentu na adresi Bulevar Milutina Milankovića 19, Novi Beograd.

Postanite vlasnik apartmana premijum kvaliteta na predivnoj Jahorini - sa cenama od 75.000 do 240.000 evra, po meri Vašeg budžeta.

Sky Hill je objekat na prestižnoj lokaciji u najstrožem centru Jahorine. Izdvaja se jedinstvenim i modernim dizajnom renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović.

Vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna dvadesetčetvoročasovna recepcija sa obezbeđenjem i uslugom održavanja, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju. Kompleks sadrži i modernu skijašnicu za sve stanare, spa centar, kao i komfornu garažu na 4 nivoa. Kao posebna usluga, u samom objektu na recepciji je omogućeno izdavanje apartmana za vlasnike.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield Grupe.

Investitor Construct Invest (deo Moj Kiosk Group).

Projektno finansiranje obezbeđeno je od strane Nove banke A.D.

tel/viber: +381 69 30 30 004
e-mail: prodaja@skyhilljahorina.com

Share: