Hajka režimskih medija

09:03 13. 08. 2020. FoNet | Velimir Ilić

Beograd - Udruženi sindikati Srbije “Sloga” osudili su danas kao "sinhronizovanu i orkestriranu hajku režima i njegovih bliskih medija 'Pink' i 'Informera' na predsednika sindikata Željka Veselinovića i potpredsednika Stranke slobode i pravde Dejana Bulatovića", nakon konferencije za štampu i performansa koji su održali u utorak ispred Predsedništva Srbije.

Sindikati Srbije “Sloga”u saopštenju podsećaju da Veselinović i Bulatović ispred sedišta šefa države "skrenuli pažnju da deca u Srbiji gladuju, da se radnici otpuštaju, poljoprivreda propada, dok predsednik nosi skupu firmiranu garderobu".

"Umesto logične analize koliko koštaju patike i sako predsednika Srbije, Veselinović i Bulatović se provlače kroz tabloidno blato i obeležavaju kao mete za javni odstrel na televiziji Pink, a prvi čovek Sloge od strane vlasnika Informera juče je u jutarnjem programu analiziran kao “pobesneo, poludeo, čovek manijak…”, dok je Bulatoviću policija u toku dana došla na vrata njegovog seoskog domaćinstva kraj Šida i nezakonito mu oduzela lovačke puške za koje ima urednu dozvolu", navedeno je u saopštenju. (kraj) vip

 
Share: