Građani ne žele Tadića

15:30 15. 08. 2020. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović smatra da su unapred osuđeni na neuspeh pokušaji bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da promeni prošlost i da, kako kaže, ulepša sliku o vremenu dok su on i njegovi saradnici vladali Srbijom.

“Po svemu što govori, izgleda da je Tadić i dalje željan vlasti, samo što građani Srbije više nisu željni njega. Za razliku od Tadića, koji pokušava da ulepša sećanje na period dok je bio na vlasti kako bi se zaboravilo šta je sve propustio da uradi dok je vodio politiku izvinjavanja, građani ne žele da se vraćaju u prošlost. Itekako se dobro sećaju kako je izgledala Srbija u vreme njegove vlasti, koliko su čekali da se završi Koridor 10, koliko se čekalo na građevinske dozvole i gde je tada bila Srbija po razvijenosti”, navodi Zoran Mihajlović.

“Bez obzira na sve, ne priliči bivšem predsedniku Srbije da govori kako je demokratija samo kad većina građana glasa za njega, a nije kad podržavaju nekog drugog. Ako želi i dalje da se bori za vlast, mora da prihvati da su građani ti koji biraju, a ne da on bira njih”, poručuje potpredsednica Vlade. (kraj) is/nm

Share: