Sramna odluka!

16:31 22. 09. 2020. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Članica Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Stevanović izjavila je danas da je sramna odluka Kulturno-prosvetne zajednice da zamenik gradonačelnika Goran Vesić dobije nagradu za trajni doprinos kulturi uvreda za sve koji se u gotovo nemogućim uslovima bave kulturom, kao i za sve koji vole Beograd.

"Kada večiti zamenik Vesić Goran dobije nagradu za trajni doprinos kulturi to je još jedan dokaz ludilau kome živimo", rekla je Stevanović, piše u saopštenju SSP.

Ona je navela da je Kulturno-prosvetna zajednica nagradila čoveka koji je svojim besmislenim projektima Kalemegdan svrstao u grupu najugroženijih spomenika u Evropi, čoveka koji pokušava da uništi Kolarčevu zadužbinu, čoveka koji u bescenje rasprodaje simbole grada i iz sve snage pokušava da uništi duh Beograda.

Stevanović je istakla da će oni koji su doneli odluku da Vesić dobije ovu nagradu, morati da objasne za šta su tačno nagradili čoveka koji umesto traga o kome mašta, ostavlja samo ožiljke na našem gradu. (kraj) vbr/lč/dj

Share: