Ubedićemo Vučića da ostane

14:20 21. 10. 2020. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) prošla je za 12 godina trnovit put, ali je promenila političku scenu Srbije, menjala je nabolje, a isto tako je pokazala i pokazuje spremnost da menja i sebe, izjavio je danas potpredsednik te partije Miloš Vučević.

Još jednom smo pokazali da nam je Srbija iznad stranačkih interesa, jer da smo se njima vodili, sami bismo napravili vladu, rekao je Vučević na konferenciji za novinare povodom obeležavanja godišnjice osnivanja SNS.

Kako je istakao, SNS je spremna ne samo da analizira kako je radila u tom periodu, nego i da sagleda izazove koji Srbiju čekaju, a "svesni svoje odgovornosti", jer je na proteklim izborima dobila najveću podršku u istoriji srpskog parlamentarizma. 

Da li će predsednički kandidat biti Vučić, videćemo. Mi ćemo se truditi da ga ubedimo da ostane "kapiten". Ne vidim nijedan logičan razlog zašto bi se menjao neko ko uspešno vodi stranačku ekipu, objasnio je on, dodajući da veruje da to mišljenje deli 99 odsto članstva. (kraj) is/dal/dj

Share: