Pretnje odbornicima SSP

18:14 20. 11. 2020. FoNet | Velimir Ilić

Sjenica - Opštinski odbor Stranke pravde i pomirenja (SSP) u Sjenici osudio je danas pretnje, ucene i pritisak na odbornike u SO Sjenica od pojedinih bezbednosnih, policijskih i kriminalnih struktura, saopšteno je iz SSP.

"Činovnici Vojno-bezbednosne agencije (VBA), od kojih se posebno izdvaja Radojica Točilovac, učestalo borave na teritoriji opštine Sjenica gde svakodnevno pozivaju na razgovore odbornike vladajuće koalicije, vršeći pritisak na njih da napuste vladajuću koaliciju i podrže koaliciju Stranke demokratske akcije - SDA Suljemana Ugljanina i Sandžačke demokratske partije – SDP Rasima Ljajića", navodi odbor SSP.

U tim razgovorima, kako je istaknuto u saopštenju, činovnici VBA ucenjuju odbornike, daju im određene ponude i upućuju im izvesne preetnje ukoliko i dalje ostanu na strani vladajuće koalicije.

Osim Radojice Točilovca, kako ističe SSP, još par osoba iz VBA sa područja Nove Varoši, Užica, Prijepolja i Kraljeva istim povodom borave na teritoriji Sjenica, što ugrožava bezbednost odbornika, ali i svih građana opštine Sjenica. (kraj) vip/dpv

Share: