Izdajnik će opet izdati

12:55 28. 11. 2020. FoNet | Ivica Strnčević

Beograd - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je Glavni odbor odlučio da neće sarađivati sa organizacijama koje su izašle na izbore 21. juna i da se to neće menjati.

"Partneri Narodne stranke u borbi za bolje izborne uslove mogu biti samo organizacije koje su, kao i mi, bojkotovale lažne izbore. Oni kojima je bilo dobro i na junskim izborima ne mogu se kredibilno zalagati za nešto bolje preteći bojkotom, jer su već pokazali da na to nisu spremni", rekao je Jeremić na skupštini Opštinskog odbora Narodne stranke Rakovica.

"Da se plastično izrazim - onaj ko je izdao jednom, izdaće ponovo, tu nema dileme", kazao je Jeremić, navodi se u stranačkom saopštenju.

Jeremić je dodao da će vanredni parlamentarni najverovatnije izbori biti održani 2021. godine, jer će se stanje u Srbiji pogoršati i popularnost režima će naglo krenuti nizbrdo.

"Pred Srbijom su veoma teški meseci i režimu će, i pored gotovo apsolutne kontrole medija, biti nemoguće da prikrije katastrofu. Vlast će požuriti na izbore kada shvati da će u narednih godinu do dve njena popularnosti samo ići nadole", ocenio je Jeremić.

Jeremić je istakao da je Narodna stranka zato počela da se sprema kao da će izaći na izbore, a konačnu odluku doneće kada bude poznato kakvi će biti izborni uslovi. (kraj) is/dpv

Share: