Naš odnos je iskren - i naš

18:03 24. 05. 2021. FoNet

BEOGRAD - Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i ministar odbrane Nebojša Stefanović kaže da je sve što je u politici naučio, naučio od Aleksandra Vučića, navodeći da s njim ima iskren odnos. Ne razume zašto se "kampanji" protiv SNS-a pridružuju i neke stranačke kolege, prenosi RTS.

"Odnosi u SNS-u su samo naši. A mi smo dovoljno jaki i mudri da ih rešavamo kao i uvek do sada, u otvorenoj, prijateljskoj raspravi iz koje smo uvek izlazili jači i mudriji. I to bez obzira kakve su odluke koje donosimo, a pripadam grupi ljudi koji nisu deo tima samo kada je dobro i samo kada se neka kritika ili uskraćivanje podrške ne odnosi na njih lično", navodi Stefanović.

Kako kaže, njegov odnos s Vučićem je, takođe, samo njihov.

"Taj odnos je iskren i podrazumeva zajedničku borbu za bolju i jaču Srbiju, ali i bolju i jaču Srpsku naprednu stranku. Uostalom, sve što sam naučio u politici naučio sam od njega. Zato ni meni, ni Stranci, a uveren sam ni predsedniku Vučiću, nisu potrebni posrednici da unutar naših redova uređujemo naše stvari", napominje Stefanović i najavljuje da će, kao i do sada, razgovarati s Vučićem bez posrednika i "dobronamernih" savetnika. (kraj) dep

Share: