U subotu o svemu važnom

11:14 27. 05. 2021. FoNet | Jasmina Džabić

BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike i potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je danas da je sednica Predsedništva SNS, kao i Glavnog odbora SNS u subotu prilika da se razgovara o svemu što je važno za stranku, od rada odbora, do situacije u zemlji i radu svakog u SNS.

“Nije SNS Nebojša Stefanović, SNS je stranka koja ima stotine hiljada članova, to su ljudi koji se bore da se politika SNS vidi i čuje i da pomognemo gde god možemo. Bilo je naravno i problema, i to je nešto čime ćemo kao stranka da se bavimo i sa čime ćemo se izboriti. Svako od nas je odgovoran za ono što radi, i nemam ništa protiv da se razgovara o tome kako je svako od nas radio, i u Vladi i u stranci”, rekla je Mihajlović na TV K1, saopšteno je iz njenog kabineta.

Govoreći o slučaju prisluškivanja predsednika Srbije u vreme kad je ministar policije bio Nebojša Stefanović, ona je rekla da ju je to jako razočaralo i da neke granice kad se pređu, to više nije pitanje stranke, već je potrebno da se dobije institucionalni odgovor. (kraj) lj/dj

Share: