Protiv interesa Srbije

14:36 18. 06. 2021. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je povodom usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Crne Gore izjavio da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće donositi ishitrena rešenja i neće vređati one koji su te odluke protiv interesa Republike Srbije donosili.

U video poruci na svom instagram profilu Vučić je rekao da će Srbija uvek biti uz srpski narod u Crnoj Gori i da mi nikog bližeg od njih nemamo, ali da će prema onima koji su donosili političke odluke, samo da bi napakostili Srbiji umeti da se odnosi onako kako zaslužuju. 

Sve ono što smo postigli ne znači ništa ako naše komišije ne budu bogatiji i zato smo sprmeni da pomognemo narodu i u Crnoj Gori i u regionu, da investiramo i zato nikada nećemo pozivati ljudi da negde letuju ili ne letuju, ali ćemo umeti da napravimo odnos kakav zaslužuju vlastodršci koji donose odluku nikada ne konsultujući Srbiju, a tiču se Srbije, i gledaju kako da uvrede našu zemlju ili obeščaste naš narod, rekao je Vučić. (kraj) vbr/dpv

Share: