Junaci doba zlog

16:19 06. 07. 2021. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Poslanik poslaničke grupe "Aleksandar Vučić – za našu decu" Aleksandar Marković pitao je danas nadležne u Ministarstvu kulture i informisanja i Regulatornom telu za elektronske medije da li će reagovati "na besprizornu hajku jedne tajkunske televizije" koja emituje dokumentarni serijal "Junaci doba zlog".

"Oni to zovu dokumentarni film, a zapravo je obično propagandno smeće koje služi isključivo za najprizemniju i najprimitivniju kampanju protiv svih političkih neistomišljenika, a ponajviše protiv onih koji se usude da javno podrže politiku Aleksandra Vučića", rekao je Marković u Skupštini Srbije.

On je rekao da su doveli "ekipu raznih opskurnih likova, istomišljenika, dežurnih pljuvača, poznatih jedino po tome da su uvek spremni da se stave u službu kada god treba najgore moguće ocrniti i opljuvati Aleksandra Vučića ili nekog iz njegovog okruženja".

“Onda pažljivo odaberu metu i onda njihov orkestar krene sa satanizacijom.Gebels bi mogao da im pozavidi na tome”, istakao je Marković. (kraj) lj/lč/dpv

Share: