Ne dam vlast kriminalcima!

21:43 16. 07. 2021. FoNet

BEOGRAD - Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić održao je večeras u prepunoj hali sportova "Čair" u Nišu sastanak stranačkih odbora iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije, bez prisustva medija, "da bi se dogovorili oko stranačkih zadataka" u vezi priprema "za skupštinu stranke i izbore" i poručio da će se "dok hoda i dok diše boriti protiv kriminalaca da se ne vrate na vlast".

Vučić je rekao da je sastanak proširenog Izvršnog odbora SNS za centralnu Srbiju sazvao da "ukaže na trenutak u kome se nalazimo, da treba da se ponašamo odgovorno i ozbiljno".   

Funkcionerima SNS poručio je da ne budu "uljuljkani i da čekaju da neko drugi završava njihove poslove, već da konačno počnu da se bore", prenela je televizija Pink, emitujući amaterski snimak sa ove sednice, preneo je N1.Predsednik SNS i Srbije je rekao da će se "dok hoda i dok diše boriti protiv kriminalaca da se ne vrate na vlast".

Skup SNS u Nišu organizovan je bez pozivanja i obaveštavanja medija, a prema nezvaničnim saznanjima, svako od prisutnih dobio je ulaznicu za skup sa svojim imenom i prezimenom, navodi N1. (kraj) dep

Share: