Vučić: Vulin časno obavlja posao

12:39 18. 07. 2021. FoNet | Jasmina Džabić

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je bio počasni gost u Sportskom centru "Šumice" na svečanosti povodom obeležavanja 13. godišnjice Pokreta socijalista (PS) , izjavio je da taj pokret ne vidi kao koalicione partnere, već kao saborce za jaku, modernu i slobodnu Srbiju, javlja Pink.

"Ne moram Vulinu ništa da govorim, on će sam da ustane u odbranu Srbije, njenog naroda i Vlade, ne mareći za posledice i za to hoće li ga napadati. Znate kako to obično biva, ljudi u politici gledaju da su dobri sa svima, da olajavaju malo jedne, malo druge, a sebe da zaštite. To nije slučaj kod Vulina, a nadam se da vidite da nije ni kod mene", rekao je Vučić.

Vučić je podsetio da je Vulin počasni građanin više gradova, i zapitao da li je to dovoljan dokaz da svoj posao obavlja časno i odgovorno.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je pre 13 godina izgledalo kao da je Srbija zauvek pognula glavu, ali da ih je Aleksandar Vučić okupio i da je Srbija u najtežim vremenima našla najbolje ljude.

Okupljenima su se obratili i general pukovnik Vladimir Lazarević, crnogorski političar Andrija Mandić, a pevala je Zorica Brunclik. (kraj) lj/nm

Share: