Da reaguje tužilac

12:23 10. 08. 2021. FoNet | Katarina Tomović

BEOGRAD - Član Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević pozvao je danas tužioca da ispita navode poslanika Nebojše Bakareca i Srbislava Filipovića da je požar na deponiji Vinča izazvao Dragan Đilas i zatražio da im se, ukoliko se pokaže da su navodi lažni, odmah oduzme imunitet i pokrene krivični postupak protiv njih.

"Nesposobnost stranke Gorana Vesića i Veljka Belivuka da upravljaju Beogradom više ne samo da se vidi na svakom koraku, već to sada, nažalost, građani Beograda mogu i da osete. Nema potrebe da izlaze na ulice da vide razmere uništenja grada, dovoljno je samo da otvore prozore svojih stanova i da udahnu otrovni vazduh i dim koji se ovoga trenutka širi nad Beogradom", istakao je Milivojević na konferenciji za medije.

On je ocenio da Srpska napredna stranka (SNS), zauzeta unutarstranačkim mafijaškim obračunima, ne pokazuje elementarnu brigu o zdravlju građana Beograda i naglasio da se od trenutka kada je DS preuzela odgovornost za upravljanje Beogradom nije dogodio nijedan požar na deponiji zato što su preduzete ozbiljne mere da do toga ne dođe, a te mere zahtevaju znanje, iskustvo, naporan rad. (kraj) lj/kt/dj

Share: