Cilj SSP su neredi

23:10 20. 08. 2021. FoNet | Vera Barišić

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma optužio je danas Stranku slobode i pravde (SSP) da su njene aktivistkinje pokušale danas da pokvare tradicionalnu manifestaciju u Jagodini, na kojoj je bilo 6.500 ljudi, i da su namerno izazivale, provocirale i vređale radnike Akvaparka.

Marković je naveo da je današnji događaj ispred Akvaparka još jedan dokaz da stranka Dragana Đilasa ima samo jedan cilj, a to je da izazovu i isprovociraju nerede na ulicama gradova Srbije, saopšteno je iz uprave grada Jagodine.

Portal Nova. rs preneo je ranije da su aktivistkinje SSP danas napadnute u Jagodini, na ulazu u Akvapark, samo zato što su tu htele da postave štand, iako im je dozvolu za to prethodno, kako tvrde, potpisala Policijska uprava Jagodina. Jedna od napadnutih žena, predsednica SSP u Jagodini Katarina Jokić rekla je da su pripadnici obezbeđenje bili vrlo bahati, govorili da je to njihovo, šutirali štand i na kraju ga polomili. (kraj) vbr/dpv

Share: