Vulin: Politika zlobe

11:18 22. 09. 2021. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas da je predsednik Hrvatske Zoran Milanović dokaz da je politika te države prema Srbiji mešavina zlobe, kompleksa i zle namere, saopšteno je iz MUP.

Milanović svakim napadom na Srbiju potvrdi da spada među gluplje političare u Hrvatskoj, a pošto je sebe proglasio za predsednika Hrvata u Bosni i Hercegovini, onda i među političarima u Hrvata. Ja ne vidim problem u želji Milanovića da predsednik Hrvatske zastupa i Hrvate gde god da žive, ali zašto onda nije legitimno da je predsednik Srbije predsednik svih Srba i da zastupa sve Srbe gde god oni da žive, zapitao je Vulin u pisanoj izjavi.

Kako je istakao, Aleksandar Vučić može da bude ponosan na svaki deo svoje političke biografije, a Milanović bi morao bar sebi da objasni gde je našao opravdanje u svojoj biografiji da deli lekcije Srbiji, jer "njegovo druženje sa osuđenim ratnim zločincima Blaškićem, Glavašem, Hrastovim, deljenje odlikovanja i vraćanje činova dokazanim ubicama, određivanje koji zločin je za osudu, a koji nije, nisu od Milanovića mogli da stvore uzor". (kraj) dar/dal/dj

Share: