Obradović: Propast vlasti

10:56 14. 10. 2021. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD - Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da zajednička slika državnog vrha u kasarni u Raški najbolje pokazuje propast vlasti, a da je posebno karakteristično "pranje ruku" predsednika Srbije Aleksandra Vučića od Briselskog sporazuma, za koji sada tvrdi da ga nije potpisao, saopšteno je iz te partije.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović sedi pored ministra policije Aleksandar Vulina koji ga je optužio da je uz pomoć stranih obaveštajnih službi prisluškivao i planirao ubistvo Vučića koji sedi između njih. Kako će Vučić da brani Kosovo sa Stefanovićem koji hoće njegovu likvidaciju? Kako se može očekivati da ovaj tim odbrani Kosovo u sastavu Srbije, zapitao je Obradović u pisanoj izjavi.

On je pozvao predsednika Skupštine Ivicu Dačića da raspiše lokalne izbore u četiri opštine na severu Kosova i tako vrati nadležnosti države Srbije predate Briselskim sporazumom, koji je potpisao Dačić kao tadašnji predsednik Vlade Srbije, "a Vučić ga se sada odriče iako je tada pregovarao i sve dogovarao zajedno sa Dačićem u Briselu". (kraj) vbr/dal/dj

Share: