Politika

Dragan Đilas: Dijana Hrkalović je povezana sa državnim vrhom

Hrkalović nije radila sama

22. 10. 2021. 18:35 | FoNet | Ivica Strnčević

UŽICE - Budućnost Srbije će se odlučivati u narednih šest meseci, a među nama koji želimo da se sistem promeni postoji jedinstvo i odlučnost, što će se još više pokazati u mesecima ispred nas, izjavio je danas predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u razgovoru sa građaima u Užicu.

Đilas je rekao da smo svedoci potpunog raspada države i svakodnevnih kriminalnih afera, a došlo je do toga da je i čak i direktor policije išao na poligraf.

On je istakao da je najgore što smo poslednjih nekoliko dana svedoci kampanje u propagandnim glasilima Aleksandra Vučića u kojoj nam se objašnjava da je za sve kriva Dijana Hrkalović, o kojoj je SSP govorila prethodnih godina, a tada su je svi branili.

Za samo dve godine u MUP-u Srbije ona je sama uspela da formira klan Veljka Belivuka, da organizuje narko kartele, da sama organizuje prisluškivanja predsednika države, da organizuje atentate na predsednika, a da niko, ni predsednik, ni BIA, ni VBA, ni VOA , ni policija, to nije primetio, kazao je Đilas.

Prema njegovim rečima, postoje samo dve mogućnosti. Prva je da je ona to zaista sama radila i da su svi ovi ljudi toliko nesposobni, što bi rekao predsednik države "kompletni idioti", a druga je da sve to što je rađeno Hrkalović radila sa svim tim ljudima koji je danas optužuju. 

Ako malo razmislite, shvatićete da je ta druga mogućnost zaista realna i da je realno da je sa kriminalom povezan ceo državni vrh. (kraj) is/dpv

Share: