Zluradost prema Vučiću

16:11 30. 01. 2022. FoNet | Darko Radović

PRELJINA - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izrazila je danas saučešće predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom smrti njegove bivše supruge Ksenije Vučić i ocenila zluradim priloge "objavljene na portalu Srbin info i u dnevnim novinama Danas".

Brnabić je rekla, na otvaranju za saobraćaj deonice auto-puta "Miloš Veliki" od Preljine do Pakovraće, da je videla "užasne i zlurade komentare i priloge u nekim medijima", kao što su Srbin info i dnevne novine "Danas", "od ljudi kao što je sociolog za nesreću ili da tužnije bude taj Dario Hajrić ili Srđan Nogo".

"Još jednom je postalo kristalno jasno da u svemu ovome između tog nesrećnog Darija Hajrića, koga promovišu i popularizuju tajkunski mediji kao takozvanu elitu, i tog ludog Srđana Noga, ne postoji baš nikakva razlika više, kao što ne postoji baš nikakva razlika više između 'Danasa' i opskurnog portala Srbin info", ocenila je Brnabić i dodala da su na istoj strani i da će "učiniti sve ako mogu bilo kako, ne politički, već ljudski da naškode Aleksandru Vučiću".

Ona je rekla da "to nije protiv Aleksandra Vučića kao čoveka, već protiv Aleksandra Vučića koji menja i jača Srbiju". (kraj) dar/dep/dpv

Share: