Kriminalci među migrantima

10:02 14. 07. 2022. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Nijedna krijumčarska banda neće proći, a da ne bude otkrivena i razbijena, da njihovi pripadnici ne budu kažnjeni u skladu sa zakonom, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je u Subotici prisustvovao akciji suzbijanja krivičnih dela i prekršaja koje čine migranti.

Operativnu grupu, formiranu 4. jula po naređenju ministra policija, čine predstavnici Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice, Uprave granične policije, Uprave policije, Sektora unutrašnje kontrole, Bezbednosno-informativne agencije i policijskih uprava za grad Beograd, Sombor, Subotica i Kikinda, navodi u saopštenju MUP.

U Srbiji niko ne može da nosi oružje, u Srbiji niko ne može da trguje ljudima, Srbija neće dozvoliti da njena teritorija bude mesto gde će se okupljati različiti banditi i ološ iz čitave Azije. Srbija nije parking za migrante, Srbija neće dozvoliti da se naš način života na bilo koji način ugrozi zahvaljujući kriminalcima koji trguju ljudskom mukom i ljudskom bedom, predočio je Vulin. (kraj) vip/ivt/dj

Share: