Vlast podlegla pritisku Zapada

12:57 20. 09. 2022. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD - Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenio je danas da je priznanje ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da je obezbeđivanje Evroprajada održanog u subotu državu koštalo tri miliona evra sramna potvrda da se u vreme štednje bacaju pare na skupove čije je održavanje prethodno bilo zabranjeno, saopštila je ta partija.

Održana šetnja najbolji je dokaz da je državno rukovodstvo podleglo pritisku sa zapada, iako je MUP prethodno tu šetnju zabranio. Ono što posebno iritira jeste činjenica da Vulin sada pokušava da nas ubedi da to što smo videli nije istina i da treba da verujemo njemu, a ne svojim očima, istakao je predsednik POKS Vojislav Mihailović u pisanoj izjavi.

Ukazujući da, osim što održavanje Evroprajda i sličnih manifestacija vređa nacionalna i verska osećanja većine građana Srbije, ono predstavlja i veliki trošak koji plaćaju svi građani, Mihailović traži od premijerke da objasni narodu kako je moguće da se sa jedne strane donose mere štednje struje i preporučuje gašenje svetala i klima uređaja, a sa druge da se novac poreskih obveznika baca za skupove koji su prethodno bili zabranjeni. (kraj) vip/dal/dj

Share: