Podrška Brnabić

13:10 26. 10. 2022. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Milenko Jovanov izjavio je danas da će se u Srbiji voditi politika koju je definisao, odredio i za koju je dobio podršku predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nijedna druga politika i poručio ministrima koji će biti u novoj Vladi da vode politiku svoje države.

"Ako želite našu podršku, vodite politiku koju mi podržavamo. Za druge politike mi podršku nećemo davati. U svakom slučaju čekaju vas teška vremena, a kada su u Srbiji bila laka, čekaju vas brojni izazovi. Mi ćemo biti podrška da te izazove zajedno prebrodimo za dobro našeg naroda, za dobro naše Srbije”, rekao je Jovanov na sednici Skupštine Srbije.

On je istakao da je za poslaničku grupu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" ključno da naredna Vlada bude Vlada kontinuiteta i naveo da misli na kontinuitet i sa prethodnom Vladom i sa onom pre nje i sa svim vladama od 2014, pa i 2012. godine, jer to garantuje nastavak reformi, nastavak napredovanja Srbije, nastavak investiranja u sve oblasti života. (kraj) vbr/lč/dj

Share: