Napustio SSP zbog Tepić

15:15 27. 12. 2022. FoNet | Dalibor Lukač

BEOGRAD - Donedavni član i poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović izjavio je danas da te tu partiju napustio zbog potpredsednice Marinike Tepić, koju je optužio da radi za Srpsku naprednu stranku (SNS) i da je njen lobista, a najavio je da će ubuduće delovati kao samostalni poslanik, jer "ne može i neće da učestvuje u toj priči".

Dao sam svoju stranku Ekološka partija Zeleni da bi se ujedinili sa inicijativnim odborom buduće partije Dragana Đilasa. Ušao sam u ovu priču u nameri da ujedinim opoziciju i promenimo sistem. Problem je nastao nakon preregistracije, kada je jedna žena - Marinika Tepić, na sve načine pokušavala da ospori sve u ovoj priči, dezavuisala je čitavu stvar, mnogi ljudi su otišli i stradali zbog političkog terora koji je je sprovodila, rekao je Bulatović na konferenciji za novinare.

On je naveo kako je dva puta pristao da se zataška sukob između njega i Tepić, koja je potpredsednica SSP, što je do podnošenja ostavke bio i on, ali da treći put nije mogao. (kraj) vip/dal/dj

Share: