Izbori su najbolje rešenje

18:42 06. 02. 2023. FoNet | Ivica Strnčević

SRB-BEOGRAD - Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pozdravio je ideju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi prevremeni izbori bili jedini izlaz iz situacije nametanja evropskog sporazuma za Kosovo i Metohiju.

Jedina ispravna odluka u ovoj situaciji pritisaka Zapada na Srbiju i nametanja priznanja Kosova nije prihvatanje njihovog ultimatuma, već raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora, na kojima bi građani rekli šta misle o politici pojedinih stranaka i kuda Srbija treba da ide, saopštio je POKS.

Nadam se da će predsednik makar u ovome istrajati i da ovakav stav nije u dnevno političke svrhe, nego da mu je namera iskrena, izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović.

On je istakao da Vučić ne treba da bude ljut na svoje koalicione partnere iz SPS zato što ga nisu snažnije podržali na sednici Skupštine, već mora da bude svestan da je ostao usamljen u svojoj pogrešnoj politici popuštanja prema Zapadu i da nema više nijednog saveznika, kako u svetu, tako ni u Srbiji. (kraj) is/bdr

Share: