Vučić spreman da ide na izbore

19:08 06. 02. 2023. FoNet | Desk FoNeta

BEOGRAD - Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu, prenose ekskluzivno Novosti izjavu lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa današnjeg sastanka vrha stranke, koji je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera i poručuje da neće popustiti pod ucenama ni Zapada, ni SPS, ni lažnih desničara.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji.

Kako prenose Novosti, Vučić je ocenio da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

"Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima", preneli su Novostima izvori iz SNS reči svoga lidera.

Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa".

Prema navodima Novosti, ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: "Pobediće Srbija". (kraj) def/bdr

Tagovi:
Share: