Pretnja od Velike Albanije

21:10 20. 02. 2023. FoNet | Katarina Tomović

NIŠ -  Može predsednik Republike da podnese ostavku, ali se on sada uvukao u proces čiji je jedini izlaz ambis za Srbiju, odnosno priznanje Kosova, a ako to budemo uradili, praktično smo prizvali stvaranje Velike Albanije, rekao je danas narodni poslanik Srpske stranke Zavetnici Dragan Nikolić na tribini dela opozicije u Nišu.

On je na tribini pod nazivom "NE kapitulaciji! NE francusko-nemačkom ultimatumu“ najavio da će se slični skupovi održati širom zemlje, jer žele da razdvoje laž od istine.

"Tu smo zbog toga što nam se čini da Aleksandar Vučić hoće da prizna nezavisnost Kosova, ali neće da prizna da je priznao nezavisnost Kosova", istakao je Nikolić.

Prema rečima predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića, u Srbiji nikada nije postojala veća opasnost da se ide ka potpunoj secesiji naše južne pokrajine.

"Nalazimo se u neverovatnom moru laži i manipulacija i predstavnici vlasti više ni sami ne mogu da pronađu šta su i kako rekli", poručio je Jovanović i dodao da su tribine tu da bi se širila istina. (kraj) is/kt/bdr

Share: