Očekivan savez

10:49 07. 03. 2023. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je danas da tu stranku nimalo ne iznenađuje podrška predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa protivustavnom prihvatanju granica, pasoša i teritorijalnog integriteta Kosova.

"Savez Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića bio je očekivan i tek sada je izašao na videlo", rekao je Mihailović, saopštio je POKS koji smatra da je sada svima jasno da je sukob Đilasa i Vučića sve vreme bio planiran i izrežiran da bi se odigrala uloga u korist zapada i predstava pred narodom, kako je i vlast i opozicija za prihvatanje "ultimatuma u vidu sramnog sporazuma o predaji Kosova i Metohije Albancima".

"Stranke Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića su postali politički blizanci, istih političkih uverenja, ali i istih zajedničkih 'prijatelja' iz NATO i EU i to je sada svima jasno" rekao je Mihailović i dodao da narod neće dozvoliti da bude izmanipulisan i da prihvati ultimatum i predaju Kosova u zamenu za ulazak u EU koja nas i neće. (kraj) vbr/dj

Share: