Dokazane laži o računima

16:39 24. 03. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Da je Srbija ozbiljna i uređena zemlja, istražni organi bi se bavili time ko je naručio i platio izraleskoj kompaniji da napravi lažna dokumeta o tome da imam račune na Mauricijusu, izjavio je danas FoNetu predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i naglasio kako bez dokaza ne može da govori ko bi mogao biti nalogodavac.

Govorim samo one stvari za koje imam konkretne dokaze i ljude ne nazivam kriminalcima ako nisu pravosnažno osuđeni. Ni ovde nema dokaza na osnovu kojih bi mogao nešto konkretno da tvrdim, rekao je Đilas na pitanje zna li ko je nalogodavac tih tekstova, koje su objavljivali pojedini beogradski mediji, pre svih "Večernje novosti".

Danas je vreme da svi takozvani novinari, državni funkcioneri koji su mahali tim papirima, govorili da su istiniti i vodili tu kampanju, kažu odakle im ti papiri i ko im je to dao, naglasio je Đilas.

Da je Srbija ozbiljna, uređena zemlja, istražni organi bi se bavili ko je naručio, platio izraelskoj kompaniji koja je to napravila. Srbija danas nije uređena zemlja, ali verujem da će uskoro biti, rekao je Đilas. (kraj) vip/ivt/bdr

Share: