Đorđević: Srbija neće stati

14:28 14. 05. 2023. FoNet | Desk FoNeta

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS Zoran Đorđević danas ukazuje da su građani Srbije, oprhvani tugom zbog užasnih zločina koji su potresli čitavo društvo, bili izloženi svakodnevnom medijskom teroru, pritisku i pokušaju manipulacije emocijama "političkih šićardžija", koji su u tragediji koja nas je zadesila videli priliku da se dočepaju vlasti.

On je u autorskom tekstu ocenio da su u tome prednjačili bivši članovi Demokratske stranke, sada rasuti po mnogim, međusobno suprotstavljenim frakcijama, za koje smatra da su minorne i među građanima politički neuticajne. 

"Ali i razni drugi, naravno, novi i stari, s leva i s desna, tradicionalisti i kosmopoliti, natovci i prorusi, stari i mladi, oni sa dijagnozama i oni koji još nisu dobili dijagnozu", ubrojao je Đorđević.

Kako je precizirao, "svi oni kojima je jedina međusobna sličnost danas samo to da su nalik svojevrsnim političkim vampirima, željnim krvi, na osnovu koje bi, pomislili su to, svi do jednog, bili u prilici da se vrate na vlast".(kraj) def/bdr

Share: