Poziv na protest

14:15 27. 06. 2023. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Poslanici poslaničkih grupa Srpski pokret Dveri – Patriotski blok i stranke Zavetnici pozvali su danas građane Srbije na protest koji će biti održan sutra, u 19:00, na Vidovdan, ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu i pokažu solidarnost sa Srbima na Kosovu i Metohiji „koji trpe neviđeni teror tamošnjih separatističkih vlasti“.

Šef poslaničke grupe Srpski pokret Dveri – Patriotski blok Boško Obradović rekao je, na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, da su odgovorni za teror nad Srbima, pre svega, okupatori Kosova i Metohije od NATO bombardovanja 1999. godine do danas uz asistenciju albanskih terorista koji su preuzeli vlast pod NATO trupama na teritoriji južne srpske Pokrajine.

"Oni to ne bi mogli da ostvare u meri u kakvoj su zamislili da nemaju asistenta u Beogradu, da nemaju ovdašnju prozapadnu vlast koja je od trenutka dolaska na vlast očito obećala ispunjenje brojnih naloga sa Zapada da bi došla i opstala na toj vlasti za ovih preko deset godina“, istakao je Obradović. (kraj) vip/lč/dj

Share: