Popović: Šapić tera inat

11:37 04. 07. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd Mila Popović ocenila je danas da jučerašnje potpisivanja Memoranduma o razumevanju za izgradnju tunela između Karađorđeve ulice i Dunavske padine, dokazuje da SNS nastavlja da sve velike infrastrukturne projekte daje kineskim firmama umesto da Beograd dobije najkvalitetnije izvođače.

"Memorandum o razumevanju za izgradnju tunela, koji Aleksandar Šapić iz nepoznatih razloga zove 'mali metro', dokazuje da SNS nastavlja da sve velike infrastrukturne projekte daje kineskim firmama i domaćim željenim izvođačima, a umesto da Beograd dobije najkvalitetnije izvođače, sa najboljim referencama za konkretnu cenu, ima dogovor bez ikakve provere cene i kvaliteta", navela je Popović u pisanoj izjavi.

Sam Aleksandar Šapić je na svojoj konferenciji istakao da ne zna ni cenu, ni vreme izgradnje, nema ni dokumentaciju za tunel, a nije ni siguran kuda će tačno tunel prolaziti. Jedino što Aleksandar Šapić zna je da će se Savski most rušiti. I da će ga rušiti kineska firma i njihov podizvođač “Milenijum tim”, ističe Popović. (kraj) vip/dj

Share: