Ne razumem, ali se ne mešam

14:08 08. 07. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Dveri su učestvovale u formulisanju zajedničkih zahteva parlamentarne opozicije koji su bili osnov za pokretanje protesta "Srbija protiv nasilja“, učestvuju u organizaciji protesta u Srbiji, ali ne i u Beogradu, izavio je danas lider Dveri Boško Obradović i upitao zašto se na protestu u Beogradu ne traži Vučićeva ostavka kompletne Vlade Srbije.

"Prisutni smo na protestima, ali nismo organizatori i nismo se gurali u prve redove i na bilo koji način prisvajali ove proteste. Niko ovoga puta ne može da kaže da bilo šta bilo kome smetamo ili remetimo. Kolege iz opozicije imaju mogućnost da se pokažu i dokažu sa boljim idejama kako do smene aktuelne vlasti", naveo je u pisanoj izjavi Obradović.

Objasnivši da Dveri učestvuju u organizaciji i prisustvuju protestima protiv nasilja i vlasti koji se održavaju širom Srbije, Obradović je istako kako je njemu lično "najbliža je logika protesta koji se održava u Čačku i na kome su istaknuti zahtevi za smenu i republičke i lokalne vlasti, na čelu sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem". (kraj) vip/mk

Share: