Svečlja: Ovo je Radojičić

13:31 26. 09. 2023. FoNet | Velimir Ilić

PRIŠTINA - Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjajl Svečlja objavio je danas nove snimke iz Banjske na kojima je, kako tvrdi, Milan Radojčić, potpredsednik Srpske liste.

Svečlja je na Fejsbuku naveo da je "Radojčić bio vođa ove terorističke grupe i napada u kojem je ubijen policajac Afrim Bunjaku".

"Ovo na slikama ispod je Milan Radojčić, potpredsednik Srpske liste, takođe osoba sa crne liste SAD i Ujedinjenog Kraljevstva", naveo je kosovski ministar unutrašnjih poslova, uz video snimak iz manastirskog dvorišta na kojem je više naoružanih osoba u maskirnim uniformama.

Svečlja je u komentaru uz snimak ocenio da je to "još jedno svjedočanstvo o njegovoj terorističkoj aktivnosti protiv Republike Kosovo".

"Potpredsednik Srpske iste je vođa terorističkog napada i terorističke grupe. Mapa terorističkog napada svakim danom sve jasnija: Aleksandar Vučić preko Srpske liste, a ovi preko svog potpredsednika Radojčića, preduzeli su terorističke akcije protiv pravnog i ustavnog poretka Republike Kosovo pokušavajući da destabilizuju našu Republiku. Dakle, SL svoje učestvovanje na Kosovu vidi samo na teroristički način. Nisu uspeli", naveo je Svečlja. (kraj) vip/dj

Share: