Nestorović da se izjasni

11:56 17. 02. 2024. FoNet | Vesna Milosavljević

BEOGRAD - Odbornici i odbornice Zeleno-levog fronta u Skupštini grada Beograda pozvali su danas odbornike sa liste "Mi - glas iz naroda" da javno i nedvosmisleno podrže zahtev za poništavanje izbora u Beogradu zbog izborne krađe i prekrajanja izborne volje građana.

"Recite jasno ono što je ceo svet video", poručili su odbornici ZLF u otvorenom pismu odbornicima sa liste "Mi - glas iz naroda", od kojih očekuju i da pre konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, zakazane za 19. februar, objave da li će neko od odbornika sa njihove liste glasati za izbor predsednika Skupštine grada Beograda i novog gradonačelnika.

"Nije tajna da smo mi iz Zeleno-levog fronta iznosili kritike na račun Branimira Nestorovića zbog izjava tokom pandemije koronavirusa, da smo kritikovali vaše populističke stavove, i uvek demantovali vaše poluistine, isto kao i što ste Vi upućivali kritike na račun naših članova, ali i celokupne liste Srbija protiv nasilja. Što se nas tiče, kritike upućene vama i danas stoje", navedeno je u pismu.(kraj) vem/bdr 

Share: